Відображаються усі з 5 результатів

Відображати товари 21

Знайти по властивості

В категорії
    Країна
      Бренд

        Кава мелена Kurukahveci Mehmet Efendi

        131 504 
        Вага Невідомо
        Вид

        Бренд

        Країна

        Тип кави

        Фасування

        12*6г, 100 г, 250 г, 500 г

        Спосіб упаковки

        Металева тара

        Обсмаження

        Середня

        Смак

        Спеції, Шоколад

        Склад

        КАКАО натуральний Kurukahveci Mehmet Efendi 250 г

        341 
        Вага 0.5 кг
        Бренд

        Країна

        Фасування

        250 г

        Спосіб упаковки

        Металева тара

        ЗЕРНОВА кава Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г

        486 
        Вага 2 кг
        Вид

        Країна

        Бренд

        Фасування

        500 г

        Тип кави

        Обсмаження

        Середня

        Смак

        Спеції, Шоколад

        Склад

        KURUKAHVECI MEHMET EFENDI

        Мелена

        Зерна / Какао

        У 1543 році губернатор Ємену Оздемір-паша привіз до Стамбула каву, якою він захоплювався.

        Завдяки новому методу приготування, винайденому турками, каву готували в горщиках та кавниках, що згодом стало називатися у приготуванні кави турецькою.

        Публіка познайомилася з кавою завдяки кав'ярням, які були вперше відкриті в Тахтакалі у 1554 році та швидко поширилися по всьому місту. Кав'ярні та кавова культура, де читали книги та гарні твори, грали в шахи та нарди, бесіди з поезії та літератури проводились у будь-який час дня, залишили свій слід у суспільному житті того періоду.

        Кава, що зайняла своє місце на палацовій кухні та в будинках, стали вживати у великих кількостях. Після того, як сирі кавові зерна були обсмажені в каструлях, їх збивали у ступці, варили в кавниках і з великою обережністю подавали шановним друзям.

        За короткий час, завдяки прибулим до Стамбула купцям і мандрівникам, а також османським послам, смак і слава турецької кави поширилися спочатку по Європі, а потім по всьому світу.

        У 1871 році Курукахвічі Мехмет Ефенді запропонував публіці першу каву, яку він обсмажив у шафах і перемолов на млині.

        Сьогодні турецька кава відома як Kurukahveci Mehmet Efendi в Туреччині та в усьому світі.

        Кава по турецьки:

        • Це найстаріший у світі спосіб приготування кави.
        • Піна складається з кави та гущі.
        • Завдяки своїй м'якій і бархатистій піні, цей сорт кави найдовше зберігає свій смак.
        • Завдяки цій чудовій піні, яка може залишатися безформною протягом кількох хвилин, він може довго залишатися гарячим.
        • Оскільки його подають у чашці з тонкими краями, він остигає повільніше, ніж інші види кави, що забезпечує більш тривалу насолоду від кави.
        • Маючи інтенсивну сиропоподібну консистенцію, він надмірно стимулює смакові рецептори в роті і залишається в пам'яті.
        • У порівнянні з іншими видами кави він більш в'язкий, м'який та ароматний.
        • Його легко відрізнити від інших сортів кави по унікальному аромату та особливої пінки.
        • Любителі кави вважають її єдиною кавою, яку можна пити шляхом кип'ятіння.

        Це єдиний сорт кави, яка передбачає майбутнє.