Benimar Pinzas de Cangrejo, 225 г – вишуканий делікатес, клешні краба в соняшниковій олії, з додаванням часнику. Найбільш цінне м’ясо розташоване в ногах та клешнях краба. У крабовому м’ясі міститься такий продукт, як сурімі, який у перекладі з японської перекладається як “подрібнене, порубане” м’ясо.
Традиційно до складу сурімі входить біле м’ясо океанічних риб, подрібнене до однорідної консистенції з тонким рибним ароматом. Як відомо, м’ясо краба має велику кількість корисних властивостей, оскільки насичене макро- та мікроелеметами, а також містить йод, який нормалізує обмін речовин і позитивно впливає на роботу щитовидної залози. Важливо те, що м’ясо краба містить необхідні для організму амінокислоти та вітаміни В, С, Е та РР.
Цінність м’яса краба ще полягає в тому, що в ньому міститься велика кількість білка (таурину), який сприятливо впливає на органи зору, та поліненасичені жирні кислоти Омега 3 та 6, які сприяють нормалізації рівня холестирину в крові. М’ясо краба рекомендується вживати людям, які дотримуються дієти, для підвищення рівня гемоглобіну, для нормалізації роботи печінки, жовчовивідної та серцево-судинної системи, спортсменам, для запобігання передчасному старінню та для тих. хто віддає перевагу здоровому способу життя.
Склад: сурімі клешні краба (м’ясо риби, стабілізатори), вода, пшеничний крохмаль, олія, соєвий білок, краби, модифікований крохмаль, яєчний білок, соняшникова олія та часник.
Енергетична цінність на 100 г: 554,43 ккал / 2289,54 кДж.
Харчова цінність на 100 г: жирів 53,43 г, вуглеводів 14,20 г ( з низ цукрів <1,25 г), білків 4,19 г, сіль 2,0 г.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.