Extra Vergine Casa Rinaldi (Olio Extra Vergine di Oliva) – продукт вищої якості італійського фермерства. Олія виробляється методом першого холодного віджиму, що дозволяє зберегти всі корисні властивості та натуральний смак продукту. Процес виробництва цієї олії суворо контролюється на всіх етапах від вирощування оливок до пресування та розливу готового продукту. Технологія фермерського виробництва Casa Rinaldi передбачає виключно механічну обробку, крім термічного та хімічного впливу. Завдяки такій щадній обробці олія має насичений приємний смак, натуральний аромат і гарний бурштиновий колір.
Оливки для олії Extra Vergine Casa Rinaldi вирощуються в центральній частині Італії, в регіоні Умбрія. Клімат даного регіону сприяє поступовому дозріванню оливок, завдяки чому вони рівномірно насичуються корисними речовинами і мають ніжний солодкуватий смак.
Extra Vergine Casa Rinaldi ідеально підходить для приготування страв з риби та морепродуктів, оскільки не перебиває, а доповнює смак продуктів. Також ця олія чудово підкреслить смак свіжих овочів і базиліка, тому оливкова нефільтрована олія Extra Vergine Casa Rinaldi чудово підходить для заправки салатів і як основа для італійських соусів.
Олія оливкова нефільтрована Extra Vergine Casa Rinaldi розлита в упаковку об’ємом 500 мл, що дозволяє продегустувати нову олію, не витративши велику суму грошей.
Щоб купити оливкову олію Extra Vergine Casa Rinaldi, досить просто зробити замовлення в нашому інтернет-магазині.
ОСНОВНІ | |
---|---|
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип олії | Оливкова |
Тип | Нерафінований |
Віджимання | Перший холодний |
Обсяг | 500, 1000 (мл) |
Упаковка | Скляна тара |
Кислотність | 0.8 (%) |
Регіон виробництва: | Умбрія |
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.