Неймовірно ніжний та соковитий вершковий соус з трюфелями, оливковою олією та сиром – це візитна картка італійської кухні. Тільки тут можуть так влучно підібрати інгредієнти, щоб створити унікальний соус для пасти, м’ясних страв або птиці. Тонкий акцент з трохи вловимою ноткою часнику та пряністю перцю підкреслить смак кожної страви. Тепер розкіш Італії можна відчути на своїй кухні, відкривши баночку улюбленого соусу.
Склад: вершки, молоко, вода, сир Пекоріно Романо (МОЛОКО овеча, сіль, сичужний фермент), молочний протеїн, сир Грана Падано (молоко коров’яче) , сіль, сичужний фермент, консервант: яєчний лізоцим), трюфель, (трюфель літній), часник, олія оливкова екстра Верджин, цибуля, камедь ксантанова, сіль морська, цукор, перець чорний, регулятор кислотності: молочна кислота.
Смак: Насичений вершковий смак із злегка горіховим відтінком трюфелів.
Аромат: Посилений характерний грибний аромат з відтінком добре просмаженого насіння.
Корисні властивості: У трюфелях, які використовують для приготування соусу, міститься цілий ряд вітамінів В, С, РР. А їх потребує кожна людина будь-якого віці, починаючи з підліткового, коли період росту відрізняється високою активністю. Трюфель також вважають антиоксидантом. Завдяки низькій калорійності соус із трюфелями можуть дозволити собі всі, навіть ті, хто боїться набрати зайву вагу. Потрібно також згадати про корисність оливкової олії, яка позитивно впливає на роботу організму, зокрема шлунково-кишкового тракту. Олія перешкоджає утворенню виразки та гастриту.
Застосування: Вершковий соус з найдорожчим у світі грибом відмінно поєднується з м’ясом, дичиною, птицею, морепродуктами, овочевими стравами та яйцями. Насиченість і багатогранність соусу перевершує всі очікування. Навіть звична котлета по-київськи стане делікатесом, якщо її подати під таким соусом.
Регіон виробництва: Модена
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.