Відоме на весь світ, сухе італійське печиво, відмінно підходить для смачного ситного сніданку або корисного перекусу. «Двічі запечений» кондитерський виріб Біскотто має традиційну форму розрізаного на довгі вигнуті шматочки батона. Особливо поширене кантучині з додаванням мигдалю в Тоскані. Печиво готується за унікальними, перевіреними часом рецептами з високоякісних інгредієнтів.
Смак: Кантуччіні Casa Rinaldi має приємний солодкуватий смак і ідеальну класичну структуру біскотто. Яскравості та вишуканості в і без того чудовий смак додають чудові маслянисті горіхові нотки.
Аромат: Кантуччіні від Casa Rinaldi з мигдальними горішками 21% відрізняється ароматом найсмачнішої італійської випічки, доповненим приємним характерним запахом мигдалю.
Кондитерський виріб здатний подарувати життєвий заряд енергії та надовго вгамувати почуття голоду. Найкорисніший мигдаль, який входить до складу печива, також багатий на мінерали, вітаміни та амінокислоти.
Енергетична цінність на 100 г: 470 ккал / 1971 кДж
Поживна цінність на 100 г: жирів 20 г (насичених 4,5 г), вуглеводів 61 г ( з них цукрів 34 г), білків 11 г, солі 0,18 г.
Склад: борошно пшеничне, цукор, мигдаль 25%, яйця, масло вершкове, мед, розпушувачі (Е450, Е500), ароматизатор натуральний, сіль.
Може містити сліди сої , гірчиці , арахісу та лісових горіхів.
Вироби від Casa Rinaldi необхідно зберігати в сухому прохолодному місці, захищеному від сонця, з відносною вологістю повітря до 80%.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.