В’ялені мідії – закуска досить специфічна. Її зовнішній вигляд насторожує, а декого навіть відштовхує. Однак серед любителів морепродуктів смак в’ялених мідій, а також їхня консистенція викликають лише захоплення. Відгуки про цей делікатес зовсім несуперечливі, всі, хто коли-небудь пробував в’ялених мідій, говорять лише про те, наскільки вони м’які та соковиті, що буквально тануть у роті.
Незважаючи на те, що продукт безперечно в’ялений, мідії зберігають свою ніжну консистенцію, вони зовсім не жорсткі, тому прожувати їх не важко. Це безперечна перевага продукту в контексті порівняння мідій із більш звичними сухариками, горіхами або тією ж в’яленою рибою.
При цьому, порівнюючи їх із рибою, важливо відзначити той факт, що рибою можна закушувати лише слабопохмелені табори європейського типу. Риба абсолютно не поєднується з елями, до яких входить величезна кількість різних спеціалістів, а значить не поєднується і здебільшого крафтових сортів пива. На відміну від риби, мідії, як і багато інших морепродуктів, можуть чудово підійти як закуска до більшості сортів пива – від найпростіших до найскладніших – тут уже справа смаку.
Як і багато інших морепродуктів, мідії відрізняються низькою калорійністю поряд з високою харчовою цінністю.
Вага: 1 кг.
Тип упаковки: Пакет
Спосіб вживання : Готовий до вживання
Термін зберігання: 6 місяців
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.