Це 100% чиста нерафінована олія кунжуту.
Вам напевно відомо, наскільки складно знайти оригінальну кунжутну олію, однак, спробувавши хоча б раз приготувати на ній свій обід, неможливо ігнорувати його. Корейська, китайська, індійська, японська та тайська кухні жодного дня не обходяться без цього продукту. Використовується кунжутна олія так само, як і звичайна соняшникова.
Багато корейських страв готуються з обов’язковим додаванням саме кунжутної олії завдяки унікальному смаку та аромату насіння кунжуту, а також завдяки дуже корисним властивостям цього продукту: наявність у складі кислот Омега-3 та Омега-6.
Олію кунжутного насіння поціновувачі східної кухні називають смачною екзотикою та «серцем» азіатських страв, рекомендують неодмінно його спробувати тим, хто цього ще не зробив.
Кунжутна олія в каністрі відрізняється найкращою якістю та своєрідним смаком, якого досягли завдяки використанню найякісніших інгредієнтів.
Нерафінована кунжутна олія від торгової марки Ottogi має приємний смак з горіховим відтінком і ідеально підходить як заправка для салату. Можна додавати його і в гарячі другі страви як приправу, щоб зробити їх більш ароматними.
Енергетична цінність 100 г: 828 ккал.
Поживна цінність 100 г: жирів 0 г, вуглеводів 92 г, білків 0 г.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.