Цей товар продається лише за повною або частковою передоплатою
Хамон Espana Bodega на кістки в подарунковій упаковці. В комплект входять:
- Хамон Espana Bodega на кістки, 12 місяців витримки 4.5 кг
- Підставка для хамона (Хамонера)
- Ніж
Є два основних типи хамона: хамон серрано (ісп. jamón serrano, «гірський хамон») і дорожчий хамон іберіко (ісп. jamón ibérico, часто званий «pata negra» – “чорна нога”). Вони різняться способом і тривалістю приготування, а найбільша різниця між хамоном серрано і хамоном іберико — порода свиней та їх дієти.
Серрано — відмітна ознака: біла свиня, у хамона біле копито.
- Курадо (хамон curado) – витримка мінімум 7 місяців
- Бодега (хамон bodega) – витримка мінімум 9 місяців
- Резерва (хамон reserva) – витримка мінімум 12 місяців
- Гранд резерву (хамон grand reserva) – витримка близько 15 місяців
Іберіко — відмітна ознака: чорна свиня, у хамона чорне копито.
- De cebo — робиться зі свиней, відгодованих фуражем та жолудями
- De resebo — робиться зі свиней, відгодованих фуражем та жолуді у великих пропорціях
- De bellota — робиться зі свиней, відгодованих, як правило, на чистій дієті шлунка
Хамоном загальноприйнято називати продукт, приготований із задніх ніг свині, тоді як передні ноги називаються палети.
Склад: м’ясо свинини (стегенця) витримане, сіль, консервант Е-250, антиоксидант Е-316, консервант Е-252, декстроза, без клейковини, жирний продукт.
>
Поживна (харчова цінність) на 100 г продукту: білки 29.92 г, вуглеводи 0 г, жири 8.8 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 234.71 ккал / 982.1 кДж
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.