Ціна за кг 655 грн.
Продається тільки цілою.
Відправляємо після повної або часткової передоплати. Реквізити і остаточну ціну повідомимо повідомляємо коли оберете вагу виробу.
Прошутто крудо ді Кунео (Prosciutto crudo di Cuneo) – продукт, що виготовляється в провінціях Кунео (Cuneo), Асті (Asti) і в південній частині Туріна (Torino).
Посол виробляють за допомогою сухої солі, яка може містити перець або інші прянощі. Загальний виробничий процес триває щонайменше 10 місяців. Вага готового стегенця від 7 до 10 кг. Колір зрізу рівномірний, червоний. Аромат витриманий, солодкий.
З чим подавати:
Як аперитив зі свіжим білим хлібом, інжиром, динею або спаржею. Важливо, щоб шинка була тонко нарізана. Тоді її аромат та смак ще краще відчуваються. Також пармську шинку додають до страв з пасти, піцу, рибні, м’ясні страви.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.