Для Dallmayr Espresso d’Oro високоякісні зерна арабіки і робусти обсмажуються дуже довго і дбайливо в традиційному ростері барабанного типу. В результаті виходить еспресо з особливим характером, кожен ковток якого нагадує Італію. М’який, насичений смак із делікатною ноткою какао. Підходить також для капучіно та латі макіато.
Секрет кави Dalmayer Espresso d’Oro полягає в тому, що кавові зерна збирають на невеликих високогірних фермерських плантаціях вручну. Їх промивають відповідно до спеціальної технології, яка допомагає покращити якість кави та підкорити серця мільйонів шанувальників!
- Підготовка кавового зерна до обсмажування методом промивання. Важливість такого методу полягає в тому, що шкірка, м’якоть та клейковина з кавової ягоди видаляється до етапу сушіння кавових зерен.
- Не застосовує метод швидкого обсмажування (High Yield = швидке випалення).
- Обсмажування у невеликих кількостях.
- Технологія обсмажування, що щадить, гарантує неповторний смак кави з Dallmayr повним збереженням аромату від початку виробництва і до готової чашки кави.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.