Олія з виноградних кісточок Casa Rinaldi – це унікальний італійський фермерський продукт, що володіє багатьма корисними властивостями. Олія з виноградних кісточок Casa Rinaldi виробляється з винограду, вирощеного в Італійській провінції Модена. Даний продукт виготовляється методом віджиму кісточок винограду, які залишаються від виробництва вина та соку. Олія з виноградних кісточок не має вираженого аромату, смак олії трохи солодкуватий з винними нотками.
Олія з виноградних кісточок широко використовується в косметичних засобах та медицині. Олія містить високу концентрацію вітамінів Е, А, С та вітаміни групи В, мінеральні речовини, поліненасичені жирні кислоти, флавоноїди, ензими та дубильні речовини.
У кулінарії олія виноградних кісточок використовується для смаження та інших високотемпературних обробок завдяки тому, що олія не димиться і не горить навіть за дуже високої температури. Також олія з виноградних кісточок використовується для салатів, для приготування майонезів. Особливо добре застосовувати масло з виноградних кісточок для витяжок з різноманітних спецій та прянощів, наприклад, з часнику та розмарину.
Енергетична цінність 100 г: 826 ккал / 3397 кДж.
Поживна цінність 100 г: жирів 91,8 г ( з них насичених 14,1 г), вуглеводів 0 г , білків 0 г, солі 0 г.
Регіон виродницва: Модена.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.