Незамінний інгредієнт для традиційної італійської страви пасти Карбонара. Надзвичайно смачний вишуканий соус з ніжною консистенцією яскраво розкривається при контакті з гарячими спагетті. Велика кількість вершків обволікає кожну спагеттину, за якою тягнеться ароматний розплавлений сир та пікантні шматочки підкопченої свинини.
Склад:
– Свиняча грудка
– Вершки
– Олія оливкова
– Сир Пармезан
– Яєчний жовток
– Перець чорний.
Смак: Білий соус Карбонара Casa Rinaldi має вершково-солонуватий сирний смак з пікантністю шинки та легкою часниковою ноткою.
Аромат: Заправка для спагетті Карбонара неймовірно ароматна, вона має чудовий запах підкопченого м’яса з приємним відтінком чорного перцю.
Корисні властивості: Соус позитивно впливає на обмін речовин і легко засвоюється в організмі завдяки вмісту оливкової олії та молочних продуктів. Основа соусу, вершки, багата на вільні органічні кислоти, мікроелементи і вітаміни А, В і С, а також лецитин, здатний оберігати судини. М’ясо, у свою чергу, є постачальником якісного натурального білка, що сприяє підвищенню захисних сил організму та покращенню стану м’язів.
Застосування: Вершковий соус Casa Rinaldi призначений для заправки гарячих спагетті Карбонара. Відразу після дотику соусу з гарячою стравою, тільки знятою з плити, він доходить до своєї повної готовності. Щоб розплавлений сир у пасті Карбонара не застиг, її необхідно подавати гарячою.
Регіон виробництва: Калабрія.
Характеристики
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Соуси на основі майонезу |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 190 г |
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.