Найбільше його використовують для приготування різних видів пасти. А також сирно-грибне суфле чудово доповнить смак овочевих салатів та інших страв. Запам’ятовується смак соусу з першого разу, ніжність та соковитість перевершують очікування. Не треба бути шеф-кухарем, щоб вдало приготувати вишукану страву, соус робить все за кухаря.
Склад: вершки, печериці, тертий твердий сир, оливкова олія.
Смак: М’який смак із сирними нотками на тлі свіжих печериць.
Аромат: Легкий аромат з характерними акцентами сиру та оливкової олії.
Корисні властивості: У соусі міститься сир, який є природним джерелом кальцію та інших вітамінів, а також молочних жирів та екстрактивних речовин. А білки, що містяться у сирі, засвоюються значно швидше, ніж із свіжого молока. Печериці багаті на рослинні білки, які активно розщеплюють активні жири та цукри, знижують рівень холестерину. Також вони містять велику кількість мінеральних речовин, коефіцієнт яких практично дорівнює енергетичній цінності рибою. Тому вживати соус у їжу – корисно та здорово.
Застосування: Подається вершковий соус окремо та у блюді. З ним можна подавати рибу, макарони, м’ясо, рис, гречку, картопляні котлети та інші страви. Також його можна використовувати для приготування супів-пюре. Поєднуючись з ніжними вершками та солоним сиром, страви набувають зовсім іншого смаку – більш вишуканий та ніжний. Не існує певного рецепту використання соусу, все залежить від індивідуального смаку та побажань. Навіть після відкриття баночки соус довго зберігає свої смакові якості
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.