Порівняно з традиційними видами цукру очеретяний – містить менший відсоток сахарози, багатший на мінерали (кальцій, фосфор, калій, цинк, фтор, магній) та вітаміни (А, В1, В2, В6, С).
Тростинний цукор вже завоював собі визнання у всьому світі. На відміну від білого, Everton Zucchero не перебиває смаку Вашого напою, а підкреслює його і надає йому пікантного аромату. Для поціновувачів кави або чаю тростинний цукор стане незамінним. Причиною коричневого забарвлення цього цукру є очеретяна патока, яка містить поживні речовини та макроелементи.
А завдяки вмілому технологічному обробленню всі корисні властивості патоки передаються цукру. Порівняно з білим цукром Тростниковий цукор містить: – більшу кількість білків і меншу – вуглеводів; – макроелементи, такі як калій, залізо, кальцій, натрій.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.