Кокосова манна – смачний суперфуд, що містить правильні жири: вони допомагають стабільній роботі печінки та метаболізму.
Так, вона жирна, але ці жири – це тригліцериди середнього ланцюга, які розвантажують печінку та прискорюють метаболізм. Це спред, але нерозчинної клітковини в ній більше, ніж у висівках! Вона допомагає мінімізувати коливання цукру крові і при цьому володіє природною насолодою без цукрів або підсолоджувачів. Кокосова паста це СМАЧНИЙ суперфуд – і так, ми просто дуже любимо кокоси. Коли прохолодно, кокосова паста застигає! Рекомендація: вдома поставити банку поряд із джерелом тепла або під гарячу воду, і хвилин через 15 ретельно перемішати. Так розкриється все багатство смаку та аромату, а текстура стане по-справжньому кремовою.
Щоб було смачно і корисно!
Кокосова паста:
- допомагає контролювати вагу (прискорює метаболізм, є чудовим джерелом енергії);
- сприяє здоров’ю судин та серця та захищає від атеросклерозу;
- високий вміст лаурилової кислоти, як у материнському молоці;
- багато нерозчинної клітковини (більше ніж у висівках!);
- низький глікемічний індекс, повільно віддає глюкозу та знижує навантаження на підшлункову залозу;
- зменшує потяг до солодкого та сприяє стабілізації цукру крові;
- випромінює травлення, має протизапальні властивості, сприяє кращій засвоюваності поживних речовин та вітамінів з їжі;
- відмінне низьковуглеводне джерело легко доступної енергії, в т.ч. чудово підтримує при підвищених навантаженнях, а також допомагає боротися із синдромом хронічної втоми та зберігати енергійність при зниженій функції щитовидної залози;
- альтернатива горіховим пастам при алергії на горіхи; підтримує імунітет, має антивірусні, антигрибкові, антипаразитарні властивості.
Склад: 100% м’якоть кокоса подрібнена.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.