Рис Arborio виготовлений брендом Campanini. Це популярний в Італії сорт рису з великими зернами та високою крохмалистістю. Він ідеальний для виготовлення італійського різотто. Під час варіння зовнішній шар готується швидше, а ядро залишається твердим.
Час приготування каші – 16 хвилин.
Цей круглозернистий рис під час варіння стає кремоподібним, тому його люблять використовувати для приготування рису mantecato, різотто, рисового пудингу. Страви з ним відрізняються ніжною консистенцією, бархатистою текстурою та приємним запахом. Прекрасний варіант для гурманів та любителів італійської кухні.
Продукт випущений італійською компанією Riseria Campanini, яка знаходиться у Сан-Джорджо-ді-Мантуя. Вона займається обробкою рису без застосування хімії за правилами НАССР та її складуванням. Підприємство має сертифікацію IFS, BIO (органічний) та KOSHER (кошерний). Закупівля сировини ведеться із традиційних рисівничих районів Італії (Ломбардії, Венето та Емілії). Компанія виставляє на продаж великий перелік різних сортів рису, який є повністю натуральним продуктом, який зберіг усі свої органолептичні показники.
Енергетична цінність 100 г: 361 ккал / 1510 кДж.
Поживна цінність 100 г: жирів 0,6 г, вуглеводів 78 г, білків 7,4 г.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.