Макаронні вироби Спагетті “Алла-Гітара” 46 Casa Rinaldi 500г – це мабуть найвідоміша італійська паста у формі тонких паличок довжиною
Bolognese Spaghetti
Всесвітньо відома паста Болоньєзе завдячує своїм назвам італійському місту Болонья в регіоні Емілія-Романья. Саме там соус до пащі вперше приготували так. В Італії цей рецепт часто називають Al Ragù і готують соус саме зі спагеті. Занесена до рецептурної книги в далекому 1891 році страва відрізнялася від сучасної версії, адже в її основі було не тільки м’ясо. Старовинний рецепт пропонував використовувати ще й трюфель, курячу печінку та вершки.
Болонья завжди була багатим містом, і місцеві жителі могли собі дозволити такі дорогі страви!
Інгредієнти на 2 порції:
Паста Spaghetti Casa Rinaldi – 200 г
Томати очищені у власному соку 400 г Casa Rinaldi — 1 шт.
Оливкова олія Extra Vergine Casa Rinaldi – 7,5 ст. л.
Несолоне вершкове масло — 1,5 ст. л.
Стебло селери — 1 шт.
Лук ріпчастий — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Морська сіль дрібна Casa Rinaldi – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Яловичий фарш – 380 г
Свинячий фарш – 190 г
Панчета – 90 г
Червоне сухе вино – 7,5 ст. л.
Томатне пюре Casa Rinaldi – 1,5 ст. л.
Приготування:
1. Томат очищений у власному соку 400 гр. Casa Rinaldi помістіть у чашу блендера разом із соком. Перемеліть у пюре і поки відставте.
2. На середньому вогні біля великої сковороди з товстим дном розігрійте оливкову олію і олію. Селеру, лук і моркву дрібно наріжте. Готовте овочі на середньому вогні до золотистого кольору. Приправте солью і перцем. Зменште вогонь і готуйте, помішуючи ще 15 хвилин.
3. Додайте свинячий та говяжий фарш у сковороду і готуйте, розбиваючи великі грудочки м’яса. Обмастіть фарш близько 10 хвилин, потім додайте|добавляйте| дрібно нарізану панчету і готуйте ще близько 10 хвилин|мінути|. Додайте вогонь та влийте вино. Готуйте, помішуючи, доки вино не випарується. Потім додайте Томатне пюре Casa Rinaldi та готуйте ще 2 хвилини. Влийте пюре (яке приготували в блендері), зменште вогонь і готуйте на повільному вогні, доки соус не загустіє. Це може тривати до 3 годин.
4. Відварити пасту до стану al dente. Приправте соус силлю та перцем. Готову пасту розкладіть на тарілки, полийте соусом і посипте тертим пармезаном.
Варіті: 10-11 хвилин
Зберігати: у прохолодному і сухому місці
Країна походження: Італія
Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.
Питівна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 г, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г , з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 г.
Чому обирають Спагетті “Алла-Гітара” 46 Casa Rinaldi:
- мука з твердих сортів пшениці;
- бронзова матриця, що використана при виготовленні пащі, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
- найкраще смакує зі вершковими та м’ясними соусами.
Про виробника
Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу!
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Спагетті |
Основа | Пшенична |
Вага | 500 г. |
Склад | вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ |
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.