Макаронні вироби Троф’є 04 Casa Rinaldi 500г – це характерна паста регіону Лігурія у формі веретена розміром 3-4 см.
Genovese – Trofie
Знаменитий соус песто Дженовезе з’явився завдяки ченцю, що жив у монастирі Сан-Базіліо. Він збирав у горах ароматну траву basilium, названу на честь святого Василя. Перетерши її у ступці з іншими компонентами, принесеними паломниками, подвижник отримав перший соус песто. Упродовж XIX століття рецепт страви практично не змінювався і був дуже популярним. Лігурійські мореплавці прославили песто Дженовезе на весь світ. В наш час соус використовують для ароматизації перших та інших страв та різних видів пащі. Насамперед знаменитої пащі Троф’є (Trofie), типової для Лігурії.
Інгредієнти на 2 порції:
Паста Trofie Casa Rinaldi – 200 г
Базилік – 100 г
Оливкове масло Extra Vergine Casa Rinaldi – 130 мл
Кедрові горіхи – 10 г
Сир Parmigiano Reggiano D.O.P. Casa Rinaldi – 25 г
Сир Пекоріно (Pecorino) Casa Rinaldi – 15 г
Часник за смаком
Приготування:
1. Базилік візьміть найсвіжіший, ще не перерослий, а зовсім молодий. Вам знадобиться тільки листя, всі баділля рішуче обрубіть (його можна кинути в томатний соус). Базилік не можна мити. Дикість, але так велять італійці. Максимум дозволеного — це протерти вологим рушником.
2. Зелень покладіть у ступу разом із кедровими горішками. Рецепти різняться, іноді фігурують горішки з пінії (італійської сосні). Ступа в ідеалі має бути зі слонової кістки, може бути і мраморна.
3. Розітріть базилік з горішками, додайте в рівних порціях натертий пармезан та пекоріно. Перемішуйте вилкою, доливаючи оливкову олію. Можна додати трохи натертого чесноку. Сіль не потрібна – достатньо буде пекоріно. Сирі можна додавати на останньому етапі.
4. Зваріть пасту до стану al dente, відкиньте на дуршлаг і подавайте із соусом.
Варіті: 12-13 хвилин
Зберігати: у прохолодному і сухому місці
Країна походження: Італія
Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.
Питівна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 г, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г , з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 г.
Чому вибирають Троф’є 04 Casa Rinaldi:
- мука з твердих сортів пшениці;
- бронзова матриця, що використана при виготовленні пащі, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
- найчастіше подається із соусом песто, іноді з квасолею та картоплею.
Про виробника
Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти у будинках та ресторанах 110 країн світу!
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Спіральки (Фузиллі) |
Основа | Пшенична |
Вага | 500 р. |
Склад | вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ |
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.