Бальзамічний оцет “Священне сусло” є чудовою приправою з неперевершеним ароматом. Ми ретельно відбираємо кращий виноград на території і змішуємо його з винним оцтом найвищої якості, надаючи продукту неповторний смак. Ця приправа підсилює смак кожної страви і може використовуватися в багатьох рецептах. Бальзамічний оцет Casa Rinaldi «Mosto Sacro» з Модени виділяється своїм інтенсивним чорним кольором і високою щільністю 1,3. Консистенція робить його чудовим продуктом – його аромат нагадує стиглі фрукти. При спробі можна відчути весь його солодкуватий, трохи кислуватий, але все ж оксамитовий смак.
ПОРАДИ ТА КОМБІНАЦІЇ
Моденський бальзамічний оцет PGI «Mosto sacro» ідеально поєднується з вишуканими стравами, такими як печінка. Ідеально поєднується як з м’ясом, так і з рибою і молюсками. Його смачні краплі можна використовувати для витриманих сирів, таких як пармезан, для різотто або для покращення смажених овочів. Його можна поєднувати з десертами, полуницею та морозивом.
Вишуканий продукт для справжніх поціновувачів високої кухні. Бальзамічний оцет Casa Rinaldi із спеціальним захисним знаком IGP (Indicazione Geografica Protetta), що підтверджує його географічне походження (Модена). Справжній бальзамічний оцет, виготовлений у Модені із солодких сортів винограду. Виробники бальзамічного оцту тримають у секреті процес виготовлення продукту, але все ж таки відомо, що виноградне сусло уварюють до густоти сиропу, з’єднують з виноградним оцтом і витримують у деревних бочках 4 роки. Завдяки такій тривалій витримці бальзамічний оцет поступово насичується ароматами та присмаком деревини, який надає готовому продукту особливої пікантності.
Енергетична цінність на 100 мл: 330 ккал / 1404 кДж.
Поживна цінність на 100 мл: жири 0 г, вуглеводи 78 г, білок 0 г , сіль 0,1 г.
Кислотність продукту 6%.
Інгредієнти:
Варений виноград сусло, винний оцет.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.