Відображати товар 21

Знайти по властивості

В категорії
Країна
    Бренд

      Кава мелена Kurukahveci Mehmet Efendi

      125 570 
      Вага Невідомо
      Вид

      Бренд

      Країна

      Тип кави

      Фасування

      12*6г

      ,

      100 г

      ,

      250 г

      ,

      500 г

      Спосіб упаковки

      Металева тара

      Обсмаження

      Середня

      Смак

      Спеції

      ,

      Шоколад

      Склад

      Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

      КАКАО натуральний Kurukahveci Mehmet Efendi 250 г

      365 
      Вага 0.5 кг
      Бренд

      Країна

      Фасування

      250 г

      Спосіб упаковки

      Металева тара

      ЗЕРНОВА кава Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г

      590 
      Вага 2 кг
      Вид

      Країна

      Бренд

      Фасування

      500 г

      Тип кави

      Обсмаження

      Середня

      Смак

      Спеції

      ,

      Шоколад

      Склад

      KURUKAHVECI MEHMET EFENDI

      Мелена

      Зерна / Какао

      У 1543 році губернатор Ємену Оздемір-паша привіз до Стамбула каву, якою він захоплювався.

      Завдяки новому методу приготування, винайденому турками, каву готували в горщиках та кавниках, що згодом стало називатися у приготуванні кави турецькою.

      Публіка познайомилася з кавою завдяки кав'ярням, які були вперше відкриті в Тахтакалі у 1554 році та швидко поширилися по всьому місту. Кав'ярні та кавова культура, де читали книги та гарні твори, грали в шахи та нарди, бесіди з поезії та літератури проводились у будь-який час дня, залишили свій слід у суспільному житті того періоду.

      Кава, що зайняла своє місце на палацовій кухні та в будинках, стали вживати у великих кількостях. Після того, як сирі кавові зерна були обсмажені в каструлях, їх збивали у ступці, варили в кавниках і з великою обережністю подавали шановним друзям.

      За короткий час, завдяки прибулим до Стамбула купцям і мандрівникам, а також османським послам, смак і слава турецької кави поширилися спочатку по Європі, а потім по всьому світу.

      У 1871 році Курукахвічі Мехмет Ефенді запропонував публіці першу каву, яку він обсмажив у шафах і перемолов на млині.

      Сьогодні турецька кава відома як Kurukahveci Mehmet Efendi в Туреччині та в усьому світі.

      Кава по турецьки:

      • Це найстаріший у світі спосіб приготування кави.
      • Піна складається з кави та гущі.
      • Завдяки своїй м'якій і бархатистій піні, цей сорт кави найдовше зберігає свій смак.
      • Завдяки цій чудовій піні, яка може залишатися безформною протягом кількох хвилин, він може довго залишатися гарячим.
      • Оскільки його подають у чашці з тонкими краями, він остигає повільніше, ніж інші види кави, що забезпечує більш тривалу насолоду від кави.
      • Маючи інтенсивну сиропоподібну консистенцію, він надмірно стимулює смакові рецептори в роті і залишається в пам'яті.
      • У порівнянні з іншими видами кави він більш в'язкий, м'який та ароматний.
      • Його легко відрізнити від інших сортів кави по унікальному аромату та особливої пінки.
      • Любителі кави вважають її єдиною кавою, яку можна пити шляхом кип'ятіння.

      Це єдиний сорт кави, яка передбачає майбутнє.