Дегустаційні нотатки:
Помідори Contadino чудові. Слабосолона, не передавлена оцтом, відмінна кислотність. Великий розмір добре підходить для брускетти (бутерброда). Просто візьміть свіжий багет,
трошки сливочного сыра, і зверху розмістіть один помідор і чудова закуска готова.
В’ялені томати від Contadino (Італія) виготовлені з екологічно чистої сировини. Томати добре пров’ялені на спекотному сонці Італії. Вони мають темно-червоне забарвлення, апетитний запах та неймовірний смак, який оцінить будь-який гурман. Це повністю натуральний продукт, який не містить хімікатів та шкідливих консервантів.
В’ялені томати добре підійдуть як самостійна закуска. Їх можна використовувати як інгредієнт для страв із м’яса та риби, для піци чи пасти, різних соусів, при приготуванні салатів та закусок. Відмінним рішенням буде прикрасити ними бутерброди чи яєчню. В’ялені томати підійдуть і для випікання хліба. Їх можна використовувати як начинку для пирогів.
З в’ялених помідорів можна швидко приготувати смачну закуску. Для цього їх потрібно лише залити оливковою олією, кинути подрібнені зубки часнику, додати перець і різні приправи для пікантності (орегано, кріп, м’яту та інше). В’ялені томати будь-якій страві нададуть надзвичайно пікантний смак і принесуть до кухні середземноморські ноти.
Виробником є італійська фірма Contadino, яка спеціалізується на консервації овочів, оливок, що випускає різні види соусів. Завдяки високій якості продукція популярна у покупців і поставляється до багатьох країн.
В’ялені помідори – особливість італійської кухні. Вони мають яскравий, особливий смак і повністю зберігають властивості свіжих томатів. Непоказні на перший погляд, вони чудово зберігають концентрований смак і аромат літніх помідорів, принагідно набуваючи нових, несподіваних і злегка пікантних ноток.
В’ялені помідори можна використовувати у будь-якій страві. Навіть звичайнісіньке листя салату і шматочки бринзи, политі оливковою олією з додаванням в’ялених томатів стануть чудовим гастрономочним задоволенням. А яєчня із в’яленими томатами стає справжнім шедевром. Бутерброди, запіканки – все це просто і надзвичайно смачно.
Щоб отримати баночку надзвичайно смачних, в’ялених помідорів, плоди томатів розрізають навпіл, потім із дотриманням строгих технологій висушують їх, після чого розфасовують у тару і заливають маслом.
Додають тільки натуральні спеції та приправи, і тому в’ялена продукція з Італії така корисна і смачна. В’ялені помідори – це відмінна, натуральна добавка в овочеві салати, яєчню, пасту та піцу. Ідеально при приготуванні м’ясних страв та страв із риби.
В’ялені томати – органічний продукт. Їх можна вживати в їжу в чистому вигляді або використовувати для приготування страв.
До складу продукту, крім помідорів, входить також рослинна та оливкова олії, спеції, часник, оцет (винний), цукор і сіль, аскорбінова кислота, каперси.
В’ялені помідори – продукт смачний, ароматний та дуже корисний.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.