Бурратина – м’який сир із коров’ячого молока та молока буйволиць. В упаковці – два білосніжні “мішечки” з начинкою зі шматочків моцарелли та вершків, завдяки чому у нього м’який, приємний аромат і свіжий, ніжно-вершковий смак.
Бурратина є прекрасною самостійною закускою, відмінно поєднується з томатами, оливковою олією, а також прекрасним інгредієнтом у салатах та стравах середземноморської кухні.
Слід зауважити, що сир Бурратіна в розсолі (воді) довше зберігає свою свіжість та ніжний смак.
Сир зроблений у вигляді кульок, усередині яких начинка. Бурату загортається в листя золотоквітника, для надання їй фірмового смаку. Її можна їсти поєднуючи з томатами, листям руколи, салату, доповнюючи медом, бальзамічним соусом.
Енергетична цінність на 100 г: 247 ккал/1022 кДж
Харчова цінність на 100 г: білки – 13г, вуглеводи – 1.4г, жири – 21г, сіль – 0,71г.
Склад: пастеризоване молоко, вершки, сіль, молочний сичужний фермент, регулятор кислотності: молочна кислота.
Після відкриття упаковки та зберігання в холодильнику сир Бурратіна залишиться свіжим протягом усього терміну придатності.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.