Макаронні вироби Лінгвіні 19 Casa Rinaldi 500г – це класична довга італійська паста з Кампанії у формі трохи приплюснутих соломинок завдовжки понад 10 см.
Alla carbonara Linguine
Паста Карбонара – одна з найвідоміших італійських страв. На її основі — найпростіші інгредієнти: яйця, сир, бекон, чорний перець та паста. А ось вершкам і часнику, які часто вказують у сучасних рецептах, у цієї Карбонарі місця немає.
Є кілька версій, кому належить відкриття Карбонарі. За найпопулярнішою з них цю страву вперше готували шахтарі (carbonaio), які працювали в Апеннінських горах. Від найменування їхньої професії і походить назва страви. Робітники по кілька тижнів не поверталися додому, тож продуктами запасалися на довгу годину. Сир твердих сортів, оливкова олія, сіль, перець, паста і прошуто — все це могло зберігатися довго, а свіжі яйця можна було дістати на найближчій фермі.
Інгредієнти на 2 порції:
Паста Linguine Casa Rinaldi – 150 г
Бекон – 100 г
Лук білий – 50 г
Яйце куряче – 2 шт.
Оливкова олія Extra Vergine Casa Rinaldi – 30 г
Сир Parmigiano Reggiano D.O.P. Casa Rinaldi – 30 г
Перець чорний – 2 г
Приготування:
1. Наріжте соломкою білий лук і обмастіть на оливковій олії до готовності.
2. У глибокій сковороді обсмажте до хрусткої корочки тонко нарізаний бекон. За одну хвилину перед тим, як зняти його з вогню, додайте перець і обжарений цибулю.
3. Окремо відваріть пасту на ваш смак. Італійці рекомендують “al dente”.
4. Відварену пасту перекладіть у сковороду, в якій до цього обсмажували бекон. Щоб паста не прилипла до дна і мала однорідну консистенцію, можна додати трохи бульйону, в якому вона варилася.
5. Поки паста готується, почніть робити соус сабайон. Візьміть одне яйце, ще один жовток та тертий пармезан, перемішайте. Потім збийте на водяній бані до появи пишної і густої піні.
6. У глибоку тарілку викладіть, обережно закручуючи, пасту у формі піраміди і полийте її соусом сабайон.
Варіті: 11-12 хвилин
Зберігати: у прохолодному та сухому місці
Країна походження: Італія
Склад (інгредієнти): вода, крупа із твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.
Питівна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 г, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г, з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 р.
Чому обирають Лінгвіні 19 Casa Rinaldi:
- мука з твердих сортів пшениці;
- бронзова матриця, що використана при виготовленні пащі, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
- найкраще смакує із морськими продуктами або песто
Про виробника
Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу!
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Спагетті |
Основа | Пшенична |
Вага | 500 г. |
Склад | вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ |
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.