Червоний винний уксус є незамінним цінним продуктом, який використовують у багатьох кулінарних рецептах. Вино червоний Casa Rinaldi проводиться шляхом зброджування сухого білого виноградного вина. Червоний винний уксус, як правило, не зброджується в бочках, а в ємностях із нержавіючої сталі. Ще з давніх-давен люди використовували винний уксус для консервації продуктів та знезараження води. Вінний уксус містить антиоксиданти, покращує роботу сердечно-судинної системи, підвищує імунітет, покращує обмін речовин та замедлює процеси старіння в організмі.
Червоний винний уксус на відміну від червоного винного уксуса має більш легкий аромат, м’який солодкуватий смак та гарний ніжний колір білого вина. Вино червоний Casa Rinaldi ідеально підходить для різних маринадів, для заправки салатів, до страв з м’яса і риби. Його можна додавати в будь-які страви, де за рецептом потрібний уксус. Особливо вдалими виходять соуси із додаванням білого винного уксусу. Також можна замінити винним уксусом вино в рецептах, якщо додавати її в невеликих кількостях і попередньо змішати з цукром.
Кислотність 6%.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.