Маскарпоне – це традиційно італійський вершковий сир, який виготовляють за допомогою таких коагулянтів, як лимонний сік, оцет чи лимонна кислота. Крем-сир маскарпоне чудовий, як самостійна страва, і є основою для приготування чисельних кремів, тістечок, мороженого, соусів для фруктових та овощних салатів. Його додають у тортилi, равiоллi, начинки пiрогiв, млинців. Маскарпоне має ніжний смак та ідеально підходить для приготування різноманітних страв, серед яких відомий на весь світ десерт Тірамісу. Колір молочно-білий чи бежевий.
Енергетична цінність на 100 г: 1453 кДж/352 ккал.
Харчова цінність на 100 г жирів 35,0 г (з них насичених жирних кислот 25,0 г), вуглеводів 5,3 г, білків 4,0 г, солі 0,11 г.
Склад: вершки, молоко, регулятор кислотності, молочна кислота (молоко).
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.