Сир Горгонзолу пікантний Igor Nero виготовлений в Італії. Він виготовлений з коров’ячого молока за традиційною технологією з використанням ферментів та грибка пеніцилу. Piccante Gorgonzola визріває щонайменше 80 днів. Належить до м’яких молодих сирів з благородною пліснявою. Має сертифікацію DOP та PDO.
Сир є м’якою масою молочного кольору з добре вираженими мармуровими синьо-зеленими розводами цвілі. Завдяки досить довгій для цього виду сиру витримці, у нього більш тверда структура, ніж у іншого різновиду та сильний пікантний смак. Він прикрасить собою сирну нарізку, а його гострий смак відмінно поєднуватиметься з червоними щільними винами. Його можна намазувати на хліб, тости та крекери та подавати до ранкової кави. Пікантна горгонзола широко використовується в кулінарії для приготування соусів, салатів, супів, полентів, гратену, різотто та інших популярних страв італійської кухні. Зручну упаковку цього сиру можна брати із собою у гості чи пікнік.
Виробничі потужності компанії IGOR Gorgonzola працюють у Новарі (Італія), де традиційно виробляють горгонзолу. Це єдина компанія у своєму секторі, яка отримала сертифікат безлактозного виробництва. Вміст лактози в їхньому сирі нижче, ніж 0,1 г на 100 г. Вся продукція сертифікована і має високу якість. На молочних заводах компанії ведеться ретельний контроль відповідності сертифікації від постачання фермерського молока до відправки товару споживачеві.
Енергетична цінність на 100 г: 346 Ккал.
Харчова цінність на 100 г: жирів 29,26 г (з них насичених жирних кислот 20,24 г), білків 20,37 г, кальцію 473 мг, заліза 0,14, вітамінів А, В1, В2, В6, В12, Е , РР, солі 2,51 р.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.