Натуральний сушений кокос – це смачні і корисні ласощі для дорослих і дітей. Склад продукту та спосіб виробництва максимально прості: стружка натуральної м’якоті кокосу висушують при невисокій температурі, що дозволяє зберегти природний смак та максимальну кількість корисних речовин. Сушений кокос має ніжний солодкуватий смак з горіховими нотками та характерний вершковий аромат.
Застосування
Сушена стружка натурального кокосу має впізнаваний приємний смак, тому її часто використовують як один з компонентів суміші сухофруктів для легкого перекушування. Вони ідеально підійдуть для приготування випічки та десертів, привнесуть незвичайну горіхову нотку у страви з морепродуктів або птиці у тайському стилі, урізноманітнять склад домашніх цукерок, граноли та енергетичних батончиків.
Корисні властивості
Натуральний кокос – відмінне джерело корисних жирних кислот та харчових волокон. Останні не тільки допомагають правильному травленню – вони ще й служать чудовим субстратом для розвитку корисної кишкової мікрофлори, забезпечують тривале відчуття ситості та навіть знижують надлишковий рівень холестерину в крові. Лауринова кислота, якій у складі олії кокосу майже половина, має антибактеріальні властивості, завдяки чому корисна як допоміжний засіб при кишкових інфекціях та підвищує опірність патогенним мікроорганізмам.
Вітаміни: С, Е, К, вітаміни групи В
Макро- та мікроелементи: калій, натрій, каліцій, магній, залізо, мідь, фосфор, цинк, селен
Інші речовини: харчові волокна, жирні кислоти, антиоксиданти.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.