Урюк – висушений абрикос із кісточкою, дуже смачний, солодкий та сонячний фрукт. Він містить вітаміни: А, група В, РР, С, Е, та мінерали: фосфор, кальцій, залізо, магній та калій, бета-каротин, клітковина. Вони відіграють важливу роль при очищенні організму від важких металів, токсинів та радіонуклідів. Лікарі радять вживати урюк людям, які страждають із проблемами із серцево-судинною системою, шлунково-кишковим трактом.
Урюк – нормалізує тиск, він необхідний для людей, які страждають від гіпертонії.
Урюк сприяє спалюванню жирів, а це важливо для тих, хто хоче позбутися зайвих кілограм та дотримується дієти.
У тих людей, які регулярно їдять урюк, посилюється імунітет, а шкіра виглядає молодшою і здоровішою.
У урюк вітаміну А міститься до 70%, ретинол до 65% він пригнічує вироблення організмом вільних радикалів і є природним імуномодулятором і є потужним антиоксидантом, вітамін Е якого в 100 г майже 37%, калію 71% від денної норми.
Відгуки
Очистити фільтрВідгуків немає, поки що.